Best Value boeken

Hoe alles te weten zonder iets te weten
We leven in een wereld die snel verandert. Informatiesystemen, automatisering en robotica dringen tersluiks binnen in elke sector van onze “informatiewereld”. De tendens bestaat om de waarde van diensten te verhogen door hun efficiëntie en effectiviteit te vergroten. Dr. Dean Kashiwagi stelt voor dat dit alleen gedaan kan worden door het identificeren en benutten van vakkennis. Hij stelt voor dat experts minder denken en zo weinig mogelijk beslissingen nemen. Hij stelt via de Information Measurement Theory (IMT) voor dat als gevolg van hun beperkte kennis niet-expert belanghebbenden in de toeleveringsketen vandaag de dag “nadenken en beslissingen nemen” om te proberen risico’s te minimaliseren.

Deze geavanceerde toepassing van IMT laat zien dat de ideale methode voor het verhogen van de waarde en prestaties van diensten bestaat uit het automatiseren van het beslissingen nemen van mensen door het analyseren van prestatiecijfers die de bekwaamheid van elke dienstverlener beschrijven. De conclusie is een heldere beschrijving van de Best Value expert: de “informatiemedewerker” van de toekomst. Dit boek behandelt verschillende toepassingen gedurende de afgelopen drie jaar van hoe een “informatiemedewerker” werkelijk “alles kan weten zonder iets te weten”.

Dr. Dean Kashiwagi heeft dit beschreven in twee handzame boekjes. How to know everything without knowing anything, deel 1 & 2. Beide boekjes zijn verkrijgbaar bij Mars Inkoopadvies.

De Engelse versie kost € 27,50 per stuk, verzendkosten zijn € 3,50 ex BTW. Wil je een compleet overzicht van de Best Value Aanpak, bestel dan beide boeken, deel 1 & 2. Prijs € 50,00, verzendkosten € 4,35 ex BTW.

De Nederlandse versie kost € 30,00 per stuk, verzendkosten zijn € 3,50 ex BTW. Wil je een compleet overzicht van de Best Value Aanpak, bestel dan beide boeken, deel 1 & 2. Prijs € 55,00, verzendkosten € 4,35 ex BTW.

Heb je interesse? Stuur dan een mail met naam, adresgegevens en het aantal boekjes dat je wilt bestellen. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht.